Zakaj izbrati Septolete?

6 ključnih razlogov, zakaj izbrati Septolete

Dokazano lajšajo bolečino v grlu

Septolete plus z okusom mentola vsebujejo lokalni anestetik, ki olajša težave zaradi bolečega grla. Bolniki so zaznali zmanjšanje bolečine že v 15 minutah po prvi pastili Septolete plus z okusom mentola. Klinične raziskave so pokazale, da bolečino ob požiranju zmanjšajo tudi pastile Septolete z okusom mentola.

Vnetje grla olajšajo v 90 do 100 %

Septolete so pozdravile ali olajšale vnetje v grlu pri 90 do 100 % bolnikov, ki so sodelovali v kliničnih raziskavah. Njihovo učinkovitost so potrdili bolniki in zdravniki. Izboljšanje je posledica uničenja mikrobov (kot so virusi, bakterije in glive) v ustih in grlu, ki povzročajo neprijetne znake vnetja (bolečino, skelenje, praskanje).

Ustavijo razvoj okužbe v grlu

Septolete so preprečile razvoj hujših okužb v grlu pri 96,2 do 100 % bolnikov, ki so sodelovali v kliničnih raziskavah. Iz začetnih okužb v ustih in grlu se lahko razvijejo hujše okužbe (npr. angina), ki zahtevajo obisk pri zdravniku. Zato je pomembno, da začetno vnetje zdravite z antiseptikom, ki uniči čim več škodljivih virusov, bakterij in gliv. Septolete vsebujejo antiseptik, ki dokazano deluje na številne škodljive mikrobe in je učinkovitejši od drugih antiseptikov.

Dosežejo najbolj nedostopna mesta

Antiseptiki v Septoletah imajo dobro površinsko aktivnost, zato lahko dosežejo skrita mesta na nagubani sluznici v ustni votlini, kjer se zadržujejo mikrobi. Učinkovitost Septolet je tako popolna.

Varne so tudi za otroke

Septolete so odpravile vnetje grla pri 93 % otrok, ki so sodelovali v raziskavi, in niso imele neželenih učinkov. Primerne so za otroke, starejše od 4 let, pastile Septolete plus za otroke, starejše od 6 let, pršilo Septolete plus pa za otroke, starejše od 12 let.
Imate težavo? Ali vaši otroci ne marajo pastil z močnim okusom po mentolu?
Ponudite jim Neoseptolete s sadnimi okusi.

Zaupanja so vredne že več kot četrt stoletja

Zaupajo jim uporabniki, zdravniki in farmacevti in s tem potrjujejo njihovo učinkovitost. Uporabniki iz različnih evropskih držav so Septolete večkrat izbrali za najboljši izdelek proti vnetju grla. Različna priznanja so jim dali tudi farmacevti in zdravniki. Število uporabnikov še vedno narašča. Danes so Septolete na voljo že na več kot 30 trgih.

Nekaj ključnih priznanj Septoletam

  • najboljši izdelek za vneto grlo po izboru uporabnikov v Belorusiji (2007) in v Kazahstanu (2007)
  • priporočilo ruskega združenja otorinolaringologov za Septolete s sadnimi okusi (2008) in za Septolete plus z okusom mentola (2006)
  • naziv superbrands v Sloveniji (2007)

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Vse avtorske pravice pridržane. Krka, tovarna zdravil, d. d., Novo mesto